Vereniging van Eigenaren

Onderhoud van onroerend goed

 

schoonmaakwerkzaamheden voor de VVE Rik van der Zouwen Grondverzetbedrijf & Dienstverlening in het onderhoud van onroerend goed projecten waarbij wij een meerwaarde kunnen hebben voor met  name verenigingen van eigenaren.

De schoonmaak en het kleine onderhoud aan uw gemeenschappelijke ruimtes kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kijken verder dan de grote oppervlaktes, ook de kleine hoekjes zullen niet aan onze aandacht ontsnappen. Treffen wij punten van klein onderhoud aan uw ruimte aan, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en dit in overleg met u zo spoedig mogelijk repareren.

Trappenhuizen, portieken, etages en gemeenschappelijke ruimtes worden in overleg met u regelmatig door onze medewerkers schoongemaakt en schoon gehouden. U krijgt voor uw VVE over het algemeen vaste medewerkers toegewezen waardoor u zo veel mogelijk dezelfde gezichten zult aantreffen. Verder is er een projectleider die regelmatig langs zal komen om te kijken of uw werkzaamheden nog naar volle tevredenheid worden afgerond.

Vanzelfsprekend voldoet Rik van der Zouwen Grondverzetbedrijf & Dienstverlening aan alle wettelijke eisen en geldende voorschriften